HVA SKJER

arrow left arrow right

VIKTIG INFORMASJON

VIKTIG MELDING
Kjære alle Trento-medlemmer.
Informasjonen i forbindelse med Korona-viruset og ditt medlemskap.

⭕️ Trento tar Korona-viruset på største alvor og vurderer tiltak fortløpende.
⭕️ Vi er medlem av bransjeorganisasjonen Virke som er i kontinuerlig dialog med helsemyndighetene. Vi kommer til å følge helsemyndighetenes instrukser til punkt og prikke når det gjelder stenging. Samtidig gjør vi tiltak på senteret med økt rengjøring/desinfisering, oppfordring om god håndhygiene, vask av utstyr osv.
⭕️ Hvis stenging blir anbefalt kommer vi til å gjøre det. Da blir ALLE medlemskap AUTOMATISK FRYST og betalinger opphører. INGEN trenger å foreta seg noe. Det er automatikk og vil vare så lenge det er smittefare.
⭕️ Hvis noen er i faresonen så anbefaler vi at dere fryser medlemskapet umiddelbart. Det er kostnadsfritt og enkelt. Gå inn på www.trento.no, «min side» og logg inn med mail adresse og passord. Der kan du enkelt fryse ditt medlemskap.
⭕️ Alle kan fryse medlemskapet så lenge det er smittefare, uansett hvor lenge det varer.

___________________________________________

⭕️ GRUPPETIMER – vi har besluttet å kansellere alle gruppetimer med umiddelbar virkning. Vi ønsker å ta det samfunnsansvaret som kreves i en slik ekstraordinær situasjon. Vi beklager ulempene dette medfører, og ber ydmykt om forståelse. Vi holder senteret åpent for egentrening, og vil bruke vår tid på rengjøring/desinfisering, og setter stor pris på at alle hjelper til med renhold av utstyr etter bruk, og god håndhygiene.

⭕️ Betaling for dette tillegget opphører, og dere trenger ikke å foreta dere noe. Hvis du ønsker å fryse hele medlemskapet ditt pga stengte gruppetimer, gjøres dette enkelt på «min side».
⭕️ Lille-Trento holder stengt fra og med i dag.

Mvh, Trento