Trento Yoga

Velkommen til TRENTO YOGA,
et Yogastudio i Trento Sørumsand sine lokaler!

 

Trento Yoga er et moderne yogastudio med fokus på god kvalitet i det vi leverer.

Vi ønsker å gi deg den beste yoga-opplevelsen i vårt studio, og er opptatt av at Trento Yoga skal være et godt sted å være. Vi har et bredt tilbud, og ønsker å tilby yoga til alle, uansett utgangspunkt.

Vi har seks yogalærere med bred utdannelse og mange års erfaring. Les om våre yoga-lærere HER.

I vårt yogastudio har vi minst 1 meter avstand og godt smittevern. Du skal føle deg trygg her hos oss.
Kom frisk! Og hold deg frisk med yoga ♥

     

ULIKE YOGATIMER – NOE FOR ALLE!

Er du forvirret over hva som er hva og hva de ulike yogaformene går ut på? Les våre timebeskrivelser HER, eller ta kontakt med ann-kristin@trento.no hvis du har Yoga-spørsmål

IR – VARME:

På flere timer vil det bli brukt IR varme. Hva er egentlig IR varme tenker du da?

IR står for infrarød. De infrarøde varmestrålene har samme evner som solens varmestråler. Varmestrålene er ikke skadelig for verken hud, hår eller øyne, og er spesielt utviklet til trening i varm sal. De Infrarøde strålene oppvarmer gulv og vegg, som igjen avgir varme til luften. På denne måte oppleves en jevn og god varme i hele salen.

IR varme har også en terapeutisk effekt fordi det trenger hurtigere og lengre inn i muskler og ledd. Studier har vist gunstig effekt ved kroniske smertetilstander som revmatisme, fibromyalgi, leddgikt, bekhterevs m.m. Infrarød varme kan minske stivhet i ledd.

Varmen gir mange treningsmessige fordeler. Kroppen blir raskere og dypere oppvarmet. Du opplever en større smidighet som gjør det enklere å komme inn i yogastillinger. Den dype muskulære oppvarming har dessuten en positiv betydning for kroppens måte å utskille slaggstoffer. Dette bør du prøve!

 

TRIVSELSREGLER:

For at din opplevelse skal bli optimal, håper vi du kan ta deg tid til å sette deg inn i våre «gleding»-råd og tips. Se «plakat» under.

 

Vi ønsker deg varmt velkommen til vårt yogastudio.
Yoga er for alle typer mennesker – kom som du er. Vi setter fokus på deg! ♥

 

BLI MEDLEM HER

 

 

 

 

Følg oss på Instagram og Facebook @trentoyoga for oppdateringer og inspirasjon.