PERFORMANCE

 

Trento Performanca Arena
Dette er et avgrenset område inne på senteret, rigget for funksjonell trening.

Ønsker du å ta treningen din til ett nytt nivå?
Med Performance sitt unike treningskonsept kan du bringe frem atleten i deg. Ved å fokusere på mye Variasjon, Funksjonelle bevegelser, ytre Belastning og høy Intensitet oppnår du maks resultat av treningen din på en annerledes og kul måte. Vi har spesial utdannet instruktørene våre til dette konseptet for at du skal få den mest effektive treningsøkten som gir resultater, samtidig som vi har spesial designet ett område på senteret til konseptet som vi kaller en Performance Arena.

Performance Metoden

  • Ved å fokusere på mye Variasjon i treningen vil kroppen din aldri gå inn i ett vanemønster. Ut i fra dette vil kroppen også etter hvert hodet bli ekstremt godt rustet til å takle utfordringer som blir kastet på deg både på trening og i hverdagen. Samtidig gjør dette at treningen du gjennomfører aldri blir kjedelig.
  • Ved å fokusere på Funksjonelle bevegelser så vil man utvikle en muskulatur og kroppsbeherskelse som vil styrke deg til alt du trenger i hverdagen uansett hva man trener for, enten det er for helsen, toppidrett eller selvfølelse.
  • Ved å fokusere på Belastning jobber man med å utvikle kraft potensialet i deg. Utvikling a kraften din er essensielt for nesten alt vi gjør. Du vil bli en bedre løper, få bedre reaksjonsevne, økt energi, mindre skader og mer kontroll på kroppen. En kraft i kroppen er også essensielt for å kunne klare å jobbe best mulig med intensitet.
  • Ved å fokusere på Intensitet vil man oppnå økt kapasitet i hjerte og lunger. Du vil da holde ut lengre i alt du gjør, du vil øke forbrenningen din, du vil ha en lettere hverdag med mindre sykdommer og du vil bli enda bedre i din idrett.

 

Til sammen er disse grunnleggende verdiene det som skal til for at du kan hente ut din indre atlet. Vi har designet konseptet slik at det passer for både nybegynnere og topp trente. Det eneste du trenger å tenke på er at her er vi samlet for å utvikle oss selv, skape ett godt trenings miljø og hjelpe hverandre med å bli den beste utgaven av oss selv.

 

PERFORMANCE ARENA.
Området vi har laget for å drive med denne type trening er spesielt designet til å utfylle Performance-metoden. Du vil i dette området ikke finne det tradisjonelle utstyret man finner på en gym. Her vil du finne alt vi bruker på timene og litt ekstra samt ett design og miljø som frister og oppfordrer til å trene. Ved å delta på timene og lære av instruktørene vil du igjen lære å bruke rommet på en effektiv måte til å kunne drive egentrening utenom timene.

Er du ute etter en raskere, sunnere, sterkere og mer veltrent kropp på en sikker og tidseffektiv måte så vet du nå hvor du skal!

 

Konsepter/timer kommer….

 

Trento Performance Arena har 18 års aldersgrense.

Trento Performance = Basispris + 130 kr pr mnd.

SE TIMEPLAN HER

(Performance-timer er merket grønne)