Trento Online

Nå kan du trene med Trento uansett hvor du befinner deg i verden! Vår Trento Online er utviklet etter forespørsler fra treningsglade medlemmer.

På Trento Online vil du finne både puls-, styrke- dans- og yogatimer. Dette skal være timer som passer for alle.
Vi vil fornye timene hver sjette måned, slik at du skal få variasjon i treningen.
Tilbudet er for tiden åpen for alle våre aktive medlemmer (normalt kun for de med gruppetrening i medlemskapet sitt), og passord finner du i vår facebook-gruppe «Trento livestream og Online trening».

Vi håper dere liker det! Kom gjerne med tilbakemelding om det er noe dere savner (eller syntes er bra 😉 )

Link til siden finner du her: https://vimeo.com/showcase/trento-online

God trening!

Hvordan få opp Trento Online på TV-skjermen⁉️
🟣 Har du Apple TV og iPhone kan du få skjermbilde av telefonen din ved å trykke på AirPlay på telefonen, og bruke telefonen til å spille av videoen. Se bilde.
🟣 Ønsker du å bruke Chromecast, eller Apple TV (og ikke har iPhone), gå via pc, kopier denne linken: https://vimeo.com/showcase/trento-online (passord finner du i vår facebook-gruppe «Trento livestream og Online trening»), og lim den inn i nettleseren Google Chrome. Når du da er inne på videoen, høyreklikk og velg «cast» (se bildet). Da vil den enheten du har i nærheten dukke opp (Apple TV/Chromecast). Hele skjermbildet på pc vil komme opp på tven, så trykk på «forstørr bilde» på videoen, så får du kun opp videoen .