Trento Online

Nå kan du trene med Trento uansett hvor du befinner deg i verden! Vår nye løsning heter Trento Online, og er utviklet etter forespørsler fra treningsglade medlemmer.

På Trento Online vil du finne både puls-, styrke- dans- og yogatimer. Dette skal være timer som passer for de aller fleste.
Vi vil fornye timene hver sjette måned, slik at du skal få variasjon i treningen.
Tilbudet er for alle som har gruppetimer/Yoga/Run i medlemskapet sitt, og passord skal du ha fått på sms. Har du ikke fått passord, kan du finne dette i vår facebook-gruppe “Trento livestream og Online trening”.

Nå under korona er dette tilbudet åpent for alle aktive medlemmer.

Vi håper dere liker det! Kom gjerne med tilbakemelding om det er noe dere savner (eller syntes er bra 😉 )

Link til siden finner du her: https://vimeo.com/showcase/trento-online

God trening!

Hvordan få opp Trento Online på TV-skjermen⁉️
🟣 Har du Apple TV og iPhone kan du få skjermbilde av telefonen din ved å trykke på AirPlay på telefonen, og bruke telefonen til å spille av videoen. Se bilde.
🟣 Ønsker du å bruke Chromecast, eller Apple TV (og ikke har iPhone), gå via pc, kopier denne linken: https://vimeo.com/showcase/trento-online (passord finner du i vår facebook-gruppe “Trento livestream og Online trening”), og lim den inn i nettleseren Google Chrome. Når du da er inne på videoen, høyreklikk og velg “cast” (se bildet). Da vil den enheten du har i nærheten dukke opp (Apple TV/Chromecast). Hele skjermbildet på pc vil komme opp på tven, så trykk på “forstørr bilde” på videoen, så får du kun opp videoen .