HVA SKJER

arrow left arrow right

Trento PT Online

Trento lanserer nå PT Online

Preben Ekeli er PT-leder i Trento-kjeden og kan stolt presentere en nyhet innen personlig trening på Trento.

Preben Ekeli, PT-leder Trento

Vi ønsker å nå ut til flere når det gjelder PT-oppfølging. PT Online er som navnet sier oppfølging via nett, der kunden kan motta treningsprogram, kostplaner med mer online. Vi ønsker derimot å skille oss ut fra flere andre PT-online aktører ved å gi folk mer personlig oppfølging, selv om det er onlinebasert.

Trenere med bred erfaring

Når du henvender deg til oss vil du motta en telefon hvor vi hører litt mer om hva dine mål, bakgrunn og ønsker er videre. I teamet har vi et bredt spekter av kompetanse, så vi håper og tror vi skal få til å matche de aller fleste. Alle har PT og idrettsfaglig, eller ernæringsfaglig, utdannelse som en plattform. Vi har kostholdseksperter med bachelor innen ernæring, fysioterapeuter, mentaltrenere, utholdenhetseksperter, m.m. Vi dekker jo også et bredt spekter innenfor trening med alt fra rehabilitering til styrkeløft etc. Flere av våre trenere har også meget bred erfaring innenfor området livsstilsendring og vektreduksjon, noe vi vet at mange etterspør.

Tett oppfølging

Selve oppfølgingen skjer via en egen app, der kunden vil ha bred tilgang til kostholdsplan og oppskrifter. Treningsprogram med video av de flest øvelser og muligheter for å registrere alt slik at treneren din kan følge med. Utover det vil den personlige oppfølgingen skje via Teams, der du og treneren møtes til en samtale 1 x i uken. Dessuten ligger det muligheter til å kunne chatte med PT’en din om du har mindre spørsmål. Før alt settes i gang, vil vi gjennomføre en grundig samtale som skal dekke hva du ønsker å oppnå, hvilke mål du har, erfaring fra før, tilgang på utstyr, medisinske hindringer osv.
Om du skulle stå fast med spørsmål og utførelse av øvelser og teknikk, så er det mulig å sende en video av øvelsen som du utfører, og da motta tilbakemelding gjennom appen.

Så med andre ord. Dette er individuelt, personlig og skreddersydd, tilpasset akkurat for deg.
Det som skiller seg ut fra å ha en PT live er jo selvfølgelig at selve treningen må utføres på egenhånd, og man må være noe mer disiplinert på å pushe seg selv.

PT TOTAL

Vårt optimale produkt som også kan beskrives som «PT TOTAL» er når medlemmer hos oss trener 1 eller flere ganger i uken med PT. Ved siden av det har de tilgang til denne appen, hvor de har egentreningsprogram, kostplaner og en sjekk-inn funksjon som gjør at vi optimalisere resultatene gjennom oppfølging også utenom møtene. På denne måten kan vi virkelig få fulgt deg opp både med trening og kosthold.

Vi oppfordrer alle som vil vite mer om å ta kontakt. Det er helt uforpliktende å få mer informasjon.