Treningstilbud

[column-group]
[column]

Studio

I studio har vi alt av utstyr for kondisjon og styrketrening. Tredemøller, cross trainer, water rower og sykler fra amerikanske Precore og Technogym. Styrkeutstyr, apparater og frivekter kommer fra tysk leverandør, GYM 80.

Personlig Trening – PT

En personlig trener (PT) er en profesjonell treningspartner som effektivt hjelper deg å nå dine mål samtidig som du lærer mye om deg selv og trening mens dere trener. En personlig trener kan også hjelpe deg med kosthold. Du vil raskere og lettere kunne oppnå resultater og ikke minst opprettholde din treningsmotivasjon i større grad.

En time med PT inngår i ditt medlemskap.

Se mer informasjon om personlig trening »

Gruppetrening Sal og Sykkel

For mange av oss er det lettere å la seg motivere av å trene i gruppe. Musikk, stemning, moro og tilstedeværelse av instruktør gjør at vi ofte ”pusher” oss mer enn hva vi hadde orket på egen hånd. I sal tilbys ulike økter der du kan trene både kondisjon, styrke, bevegelighet og avspenning.

Et mål for oss har vært å ha et stort spenn i nivåer slik at du uansett form og tidligere treningserfaring, skal kunne finne en time som passer. Vi kan love at dersom du er helt nybegynner har vi klasser som passer for deg, og dersom du er i knallform har vi også klasser hvor du får ”kjørt deg”. Se timeplan og timebeskrivelser. Vi håper og tror at du vil finne treningsglede på våre gruppetimer!

Squash – Sørumsand

Squash er en sport som er blitt mer og mer populær. Squash er en innendørs sport som gir svært god kondisjonstrening. Og ikke minst er det knallgøy! Det er ikke uvanlig å forbrenne et sted mellom 700 og 1000 kalorier i løpet av en times spill.

Priser

  • Dagtid før kl. 16.00: halvtime 80,-
  • Dagtid før kl. 16.00: hel time 140,-
  • Kveld etter kl. 16.00 og helger: halvtime 120,-
  • Kveld etter kl. 16.00 og helger: hel time 210,-
  • Trento-medlemmer: 25 % rabatt
    [/column]
    [column]

Polar Cardio GX på sykkel

Polar Cardio GX fra Polar er spesielt utviklet for å kunne øke kvaliteten på gruppetrening. Med Polar Cardio GX vil samtlige deltakeres puls vises på storskjerm. Da får både du og instruktøren oversikt over pulsen og i hvilken pulssone alle enhver tid ligger i. Dette skaper helt nye treningsmuligheter! Timene legges opp etter instruktørens eget program og med et slikt pulssystemet vil det bli vesentlig lettere for deg som kunde å ha oversikt over effektiviteten av treningen, fremfor kun hvor sliten du blir. Dette er i tillegg et svært motiverende verktøy som vil føre til at du kanskje orker å yte enda litt til? På samme måte vil det være en trygghet i forhold til at man kan kontrollere om man trener riktig, og faktisk ikke trener hardere enn hva som er ønskelig.

Hvordan fungerer dette i praksis?

Når du skal delta på en Polar Cardio GX time får du låne et pulsbelte, som er spesielt tilpasset dette systemet, i resepsjonen (vi har også strikker for salg slik at du kan ha din egen). Alle får hver sin nummererte brikke. Har du ikke testet din makspuls tidligere, anbefaler vi deg å gjøre dette. Meld din interesse i resepsjonen og vi vil hjelpe deg. Hvis du ikke kjenner din makspuls kan du enkelt benytte faktoren 220 – alder = din makspuls. NB! Avvik kan forekomme ved denne formelen.

Du er nå klar for sykkelsetet!

Når systemet er koblet opp vil din puls vises med tilhørende nickname på lerretet i sykkelsalen.

NB! Vi anbefaler at man møter opp minimum 15 minutter før timen starter på sykkeltimene hvor Polar Cardio GX benyttes.

Vi i Trento ønsker deg velkommen til første trening med Polar Cardio GX og en ny treningsopplevelse.


[/column]
[/column-group]