Treningstilbud

[column-group]
[column]

Studio

I studio har vi alt av utstyr for å trene variert, både for kondisjon og styrketrening. Apparater blir levert av ledende produsent på markedet, TechnoGym.

Gruppetrening Sal og Sykkel

For mange av oss er det lettere å la seg motivere av å trene i gruppe. Musikk, stemning, moro og tilstedeværelse av instruktør gjør at vi ofte ”pusher” oss mer enn hva vi hadde orket på egen hånd. I sal tilbys det timer der du kan trene variert med både kondisjon, styrke, bevegelighet og avspenning.

Et mål for oss har vært å ha et stort spenn i nivåer slik at du uansett form og tidligere treningserfaring, skal kunne finne en time som passer. Vi kan love at dersom du er helt nybegynner har vi klasser som passer for deg, og dersom du er i knallform har vi også klasser du kan få «kjørt deg» på. Se timeplan og timebeskrivelser. Vi håper og tror at du vil finne treningsglede på våre gruppetimer!
[/column]
[column]

Trento tilbyr trening for alle aldre

På Trento finner du treningstilbud for alle aldre.

Vi har ungdomskort fra kl 8 – 10 kl. for kr 260 pr mnd, uten binding, men må signeres av foresatt.

Ved innmelding er det 1 time PT (personlig trener) inkludert, denne timen er obligatorisk. Da har du muligheten til å trene på alle våre gruppetimer, både på sykkel og i sal.

Fra og med det året du fyller 16 år, kan du trene i studio eller på en av de mange gruppetimene vi har på Trento. Vi kjenner viktigheten av personlig veiledning, og kan tilby veiledning og oppfølging til alle våre medlemmer. Ønsker du tettere oppfølging, kan du også benytte deg av en personlig trener.

Se oversikt over våre gruppetimer »
[/column]
[/column-group]