Trento Bjørkelangen arrangerer og tilbyr et stort spekter av ulike kurs. Oversikten finner du under og vil bli oppdatert jevnlig.

TRENTO AKTIV – KOSTHOLDSKURS
Trento Aktiv – Kosthold er et program som går over en 3, 6 eller 12 måneders periode og er tilrettelagt for deg som har ønsker om – en varig livsstilsendring eller – å gå ned i vekt. Trento Aktiv inneholder en treningsdel og en kostholdsdel der hensikten er å få til en varig endring av dine vaner i forhold til mat, trening, tankegang og hjelpe deg til å nå ditt mål.
Ta kontakt med: Elisabeth på elisabeth@trento.no for mer info og påmelding
Varighet: 3, 6 eller 12mnd kurs
Antall plasser: 8.
Trento aktiv2016

SLYNGEKURS
Et eksklusivt og intensivt kurs hvor vi deler alt vi kan om slynger på en tidseffektiv og praktisk måte. Her vil du få en grunnleggende innføring i slyngetrening og en stor «verktøykasse» med øvelser som du kan ta med deg. Oppdag hvordan du får mest mulig ut av slyngene!
Pris: 2000,-
Varighet: 8 timer
Antall plasser: 8.
Trento_slynger_0034

PILATES KURS
Pilates trening er en form for kvalitativ styrketrening med stabilitet og kroppskontroll som mål. Pilates har hovedfokus på et sterkt senter eller mageområde, og handler om å bygge den indre støttemuskulaturen grundig opp fra bunnen av, slik at vi kan bære kroppen vår på en korrekt måte. Pilates treningen utføres med rolige og skånsomme, men effektive øvelser. I disse øvelsene er man hele tiden i bevegelse, man stopper sjeldent opp i statiske posisjoner. Og alt skjer i takt med rolig innpust og utpust. Pilates trening er en frisk treningsform som gir resultater på en rask og effektiv måte.
Pris: 2000,-
Varighet: 8 timer
Antall plasser: 8.
yoga1

LØPEKURS
Dette er kurset for deg som har lyst til å utvikle deg som løper og ønsker å forbedre deg teknisk – få mer ut av treningen og eventuelt også konkurranser. Kurset gir deg en praktisk innføring i hva effektiv løpeteknikk er. Passer for alle som synes løping er gøy og som ønsker inspirasjon og tips for å forbedre sin løpeteknikk. Du vil etter endt kurs ha fått en forståelse av «løpeteknikk» – kjenne til ulike treningsformer og dermed få bedre utbytte av trening og gode resultater i konkurranser.
Pris: 1000,-
Varighet: 4 timer
Antall plasser: 8.
løpegruppe

SVØMMEKURS – Crawl
Vil du lære å svømme Crawl og utvikle deg som svømmer? Kurset vil gi deg en god innføring i Crawl teknikk og tar for seg de ulike elementene som Pusteteknikk, Flyt, Frekvens, Benteknikk og Navigasjon. Kurset kjøres både ute om sommeren eller inne i vinterhalvåret.
Pris: 2000,-
Varighet: 8 timer
Antall plasser: 4.
pexels-photo-37487

GRUNNLEGGENDEKURS (START) – OPEN WATER KURS
Open Water kurset går over 2 kvelder. Vi starter med teori på land, før vi entrer vannet og lærer om teknikk, hvordan svømme i rett linje, hvordan orientere seg, hvordan drafte, taktikk og sikkerhet. Mål med kurset: «Bli trygg i åpent vann»
Pris: 1000,-
Varighet: 4 timer
Antall plasser: 8.

VIDEREGÅENDEKURS (BETTER) – OPEN WATER KURS
For deg som svømmer crawl godt i basseng og ønsker å optimalisere teknikken i åpent vann.
Max 4 deltakere pr. kurs gir meget god en-til-en oppfølging. Vi vil her gå inn på grunnleggende teknikker og distansesvømming Vi starter med teori på land, før vi entrer vannet og lærer om teknikk, hvordan svømme i rett linje, hvordan orientere seg, hvordan drafte, taktikk og sikkerhet. Mål med kurset: «Bli trygg i åpent vann»
Pris: 1000,-
Varighet: 4 timer
Antall plasser: 4.

Swimsafe1

SYKKELKURS
Dette er kurset for deg som har lyst til å utvikle deg som syklist, og ønsker å forbedre deg teknisk – få mer ut av treningen og eventuelt også konkurranser. Du vil etter endt kurs ha fått en forståelse av «sykkelteknikk» – kjenne til ulike treningsformer og dermed få bedre utbytte av trening.
Deltakere: Minium 8
sykkel001

GRUNNKURS – STYRKELØFT
Ønsker du å lære mer om styrketrening og baseøvelser? Kurset passer for deg om ønsker å ta styrketreningen din til et nytt nivå med økt kunnskap om øvelsene knebøy, benkpress og markløft.
Pris: 2 000,-
Varighet: 8 timer
Antall plasser: 10.

VIDEREGÅENDEKURS – STYRKELØFT
Kurset passer for deg om ønsker å ta styrketreningen din til et høyere nivå med økt kunnskap på detaljer og teknikk innenfor Rykk, støt og frivending.
Pris: 2 000,-
Varighet: 8 timer
Antall plasser: 10.
muscles-used-deadlift