HVA SKJER

arrow left arrow right

Ta ditt valg!

KJÆRE TRENTO-MEDLEM

Vi ble alle berørt av de tiltak som myndighetene kom med 12.mars, hvor da blant annet treningssenterbransjen ble beordret til å stenge dørene tom 26.mars. Deres medlemskap på Trento ble fryst for denne perioden, og dette beløpet vil dere bli kompensert for når vi åpner igjen.

Vi ønsker med dette å komme med en liten statusoppdatering på hva stengingen innebærer for deg som medlem.

STATUS PÅ DITT TRENINGSSENTER OG TRENTO

En drøy uke har nå gått, og dessverre er det ennå usikkert hvor lenge denne «shut down» vil vare. Vi planlegger derfor utfra at den ennå kan vare noe tid. For å ivareta både dere medlemmer og holde våre fantastiske ansatte i noe arbeid ser vi nå på ulike løsninger for å tilby et digitalt treningstilbud for deg som medlem. Vi har så vidt testet livestreamede gruppetimer via vår facebook-side, og vi ønsker nå å øke dette tilbudet samt engasjere våre PTer til å lage både treningsprogram og løpeøkter for dere. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å fortsette å være aktive, og dette er hva vi vil nå tilby alle våre medlemmer:

  • Gruppetimer: mange av våre instruktører vil kjøre live-timer, tilgjengelig her: https://www.facebook.com/groups/159928435099093/.
    Det settes opp ukentlige timeplaner, hvor vi fokuserer på variert styrke- og kondisjonstrening, samt yoga.
  • Treningsprogram utfra ditt behov: Vår PT vil i perioden lage treningsprogram til de som ønsker dette. Du vil også ha muligheten til å chatte på Messenger med en PT, hvor du kan stille dine treningsfaglige spørsmål. Mer info om dette vil komme fortløpende på sosiale medier og nettside.
  • Løpetrening: Vi vil sette opp forslag på løpeprogrammer, med intervallprogram, langkjøring osv. Vi vil lage en passende Spotifyliste til hvert løpeprogram. Mer info om dette vil komme fortløpende på sosiale medier og nettside.

Det er viktig for oss at dere opprettholder treningen i tiden fremover. Samtidig må vi sikre at våre ansatte her har en jobb å gå tilbake til når hele denne situasjonen er over. Hvis vi fortsatt må holde stengt etter 26. mars har vi dessverre ikke mulighet til å fryse alle medlemskap fremover. Da vil ikke Trento klare å bestå. Vi jobber med å redusere alle løpende kostnader ned til et absolutt minimum. Vi er i dialog med huseiere, leverandører, og alle våre øvrige leverandører og samarbeidspartnere for å få til dette.

For perioden etter 26. mars ber vi deg ta et av to valg. Vi står overfor den mest utfordrende perioden i Trento sin historie, og vil oppfordre deg til å velge det siste valget om du har mulighet til det.

  1. Om du er nødt til å fryse medlemskapet videre så skal du selvfølgelig få lov til det. Da går du inn på www.trento.no og logger deg på «Min side». Da settes medlemskapet på hold inntil myndighetene igjen lar oss åpne senteret på nytt. Ditt «frys» vil da automatisk opphøre.
  2. Vi håper du velger å la ditt medlemskap stå aktivt og hjelper oss til å kunne åpne senteret på nytt og gi dere det samme treningstilbudet som vi har hatt. Medlemskontingenten vil i denne perioden bli satt ned til 199,- pr mnd så lenge dette vedvarer. Du vil da få tilgang til alle våre digitale treningstilbud.

Velger du å ha et aktivt medlemskap til kr 199,- pr mnd., trenger du ikke å foreta deg noe. Vi regulerer ditt medlemskap.

Vi håper du og dine kjære holder dere friske og raske, og så sees vi forhåpentligvis om ikke så lenge.

Med hilsen alle oss på Trento