VI HAR ÅPNET IGJEN!

Mandag 26. april fikk vi endelig åpnedørene igjen!
(foreløpig kun for kommunens innbyggere)

Husk!

 • – Kom frisk!
  – Hold god avstand, minst 1 meter
  – Bruk munnbind på vei inn/ut av senteret
  – Sørg for god håndhygiene
  – Rydd og vask alt utstyr du bruker

Har du mulighet, tren på tider hvor det er stille på senteret, morgen/dagtid. Se gjerne i Trento-appen for kapasitet på senteret før du drar på trening. Senteret er kun åpent for kommunens innbyggere, dvs det er ikke mulig med drop in, og innmeldinger blir godkjent manuelt. Velkommen!

Vi følger selvfølgelig de smittevernstiltak som gjelder, slik at du skal føle deg trygg på trening

/Trento Express Bjørkelangen

MELD DEG INN I DAG!

MELD DEG INN I DAG!

– Ingen bindingstid!
– Fleksibelt medlemskap (frys når du ønsker)
– Basispris 299 kr/mnd (ungdom 199 kr/mnd)
– Åpent 05:00-24:00 alle dager hele året (kun for kommunens innbyggere, frem til det åpnes for alle).
– Meld deg enkelt inn her på nett, og last ned Trento-appen og bruk denne som adgangskort. Så kan du gjøre hele prosessen før du kommer på senteret. Bare hente opp QR-koden i appen og holde et godt stykke over kortleseren.

Trento Online

Nå kan du trene med Trento uansett hvor du befinner deg i verden! Trento Online er utviklet etter forespørsler fra treningsglade medlemmer.

På Trento Online vil du finne både puls-, styrke- dans- og yogatimer mm. Dette skal være timer som passer for de aller fleste.
Tilbudet er i utgangspunktet for alle som har gruppetimer/Yoga/Run i medlemskapet sitt, med nå i disse korona-tider er det åpent for alle. Har du ikke fått passord på sms, kan du finne dette inne på vår facebook-gruppe “Trento livestream og Trento Online”. Dette er er gruppe for alle aktive medlemmer på Trento.

Vi håper dere liker det! Kom gjerne med tilbakemelding om det er noe dere savner (eller syntes er bra 😉 ) God trening!

Trento Online
Treningshefte

Treningshefte

Ved første nedstenging i 2020 laget vi et treningshefte med ulike treningsprogrammer og løpeprogrammer. Dette finner du i linken under.

COVID-19

Vi i Trento følger den til enhver tid gjeldende smittevernsveilederen fra FHI. Vi har et stort fokus på sikkerhet og at rutiner blir fulgt. Vi har økt frekvensen på renhold og har gode rutiner og sjekklister på senteret. 

COVID-19
 • TRENTO EXPRESS
 • Nedre Bliksrudvei
  1940 Bjørkelangen

Velkommen til oss!

Trento Express på Bjørkelangen er et selvbetjent-senter som tilbyr individuell trening og personlig trening, samt PT small group. Vi har som mål å være en positiv bidragsyter til din helse og din livsglede!

 

Nyheter

 • tirsdag 8. desember 2020

  Tiltak på senteret

  Kjære Trento-medlemmer! Dere har i dag, 08.12.20, mottatt en sms fra oss med litt informasjon om tiltakene som gjøres på senteret. Vi følger til en hver tid kommunens retningslinjer og anbefalinger, og vil, etter nytt møte i formannskapet i kommunen i går, informere dere om at senteret kun er forbeholdt eksisterende medlemmer og innbyggere i…

  Les mer
 • fredag 4. desember 2020

  Adgang på senteret

  Av hensyn til våre faste medlemmer på senteret, er adgang kun forbeholdt medlemmer på Trento Express Bjørkelangen. Vi åpner igjen for alle, når nabokommunen kan åpne sine sentre. DROP IN: Vi ser oss nødt til å stoppe salg av drop-in trening for en periode fremover. Dette er et tiltak for å sikre at våre faste…

  Les mer
 • onsdag 18. november 2020

  Stans av Drop in salg

  Vi ser oss nødt til å stoppe salg av drop-in trening for en periode fremover. Dette er et tiltak for å sikre våre faste medlemmer kan trene trygt på senteret. Vi åpner igjen drop-in salg når sentrene i nabokommuner igjen kan åpne sine sentre.

  Les mer

ÅPNINGSTIDER

 • Mandag 05:00 - 24:00
 • Tirsdag 05:00 - 24:00
 • Onsdag 05:00 - 24:00
 • Torsdag 05:00 - 24:00
 • Fredag 05:00 - 24:00
 • Lørdag 05:00 - 24:00
 • Søndag 05:00 - 24:00