HVA SKJER

arrow left arrow right

RehabYoga

Vi starter opp med en ny serie med REHABYOGA i uke 3, tirsdager kl 14:00. Timen varer 75 min hver gang over 10 tirsdager. Dette blir en Yogaøkt med spesielt fokus på rygg og nakke, sammen med pust. Avsluttes med avspenning.

De fleste øvelsene kan gjøres sittende på stol. Yogaøvelsene gjøres sakte og på en kontrollert måte som er utformet for å utvikle fysisk fleksibilitet, og skape mental avslapning. Pusten spiller en fundamental rolle i yoga. Pusten kan endres bevisst gjennom bruk av forskjellige pusteteknikker som igjen påvirker velværet. Pusten er også en direkte refleksjon av forskjellige emosjonelle tilstander. Vi puster raskt og høyt oppe i brystet når vi er opphisset, og når vi er rolige puster vi dypere og roligere. Derfor kan en bevisst endring av pusten påvirke direkte hvordan vi føler oss og skape fysisk, mental og emosjonell harmoni i oss. Pusten er en unik måte å oppnå direkte påvirkning av sinnets og kroppens ubevisste prosesser på.

Utøvelse av yoga påvirker kroppen og dens indre organer på mange forskjellige måter. Den skaper fleksible og utholdne muskler, påvirker fordøyelsen og hormonbalansen, gir et sterkere og mer utholdent nervesystem, bringer høyre og venstre hjernehalvdel i balanse og forbedrer søvnvanene – bare for å nevne noen få ting.

En rolig økt som passer for alle.

Pris 1600 for medlemmer og 2000 for ikke medlemmer

EKSTRA TILBUD Til HONNØR/UFØR MEDLEMMER : Ta med venn, 2 stk for prisen av en!

Varmt velkommen, Yoga lærer Mette H Tveito.