PERSONLIG TRENING

Personlig trening

Som det ligger i ordet “personlig” så er ingen kunder like. Det som kjennetegner personlig trening er at treningen skreddersys til hver enkelt kundes behov, målsetning og forutsetning. Etterspørsel etter personlige trenere har hatt en rask økning i Norge de siste årene. Grunnen til dette er at personlig trening hjelper og sørger for at gode resultater oppnås.

Personlig Trening (PT) er en av de mest effektive metodene for å nå sine treningsmål. Det er mange grunner for å skaffe seg en personlig trener: enten man ønsker å gå ned i vekt, opp i vekt, redusere fettprosenten, styrke kjernemuskulaturen, få økt motivasjon, bedre beveglighet eller trene seg opp etter en skade.

På Trento vil en erfaren og faglig oppdatert trener, motivere deg til å yte optimalt på trening. Dette ved hjelp av utfordrende, funksjonelle og spennende øvelser og treningsformer. Dersom du ønsker det blir du testet før og underveis i treningen, for å sikre riktig vei mot målsettingen.

Våre personlige trenere har høy fagkompetanse. Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Det gjør vi på Trento!