HVA SKJER

arrow left arrow right

Ny nedstenging onsdag 03. mars

Kjære medlemmer!

Lillestrøm kommune har i dag vedtatt ny nedstenging av treningssentrene i kommunen. Igjen er det en tøff beskjed å få, både for dere og for oss.
Vi tar med oss den store gleden som har vært på senteret siden vi åpnet 03. februar, og ser frem til å se dere igjen, forhåpentligvis snart!

Senteret stenger onsdag 03. mars kl 12:00, og vil være stengt i 14 dager. Deretter ny vurdering i kommunen.  

 

Under forrige nedstenging viste statistikken at veldig mange av dere brukte Trento Online videoene, og det er vi veldig glade for.
Vi skal også prøve å sende dere litt treningsmotivasjon på andre måter, følg med i sosiale medier!

 

TRENTO ONLINE
Her finner du nå over 30 ulike videoer med puls-, styrke- dans- og ulike yogatimer. Disse er filmet inn med våre flinke Trento-instruktører.
Her vil du garantert finne flere timer som passer for deg 😊 Innlogging: se utsendt sms 03. mars.

 

TRENINGSPROGRAM

Som medlem under denne stengte perioden har du mulighet til å sende mail med våre Personlige trenere, hvor du kan stille dine treningsfaglige spørsmål, og få hjelp med treningsprogram. Send mail til: pt@trento.no

Ved nedstenging på våren i fjor delte vi ut treningshefter, med ulike trening- og løpeprogrammer. Dette har vi nå lagt Online, og du finner det i linken under.

TRENINGSHEFTE

 

TRENING MED PERSONLIG TRENER
Forskriften sier at trening UTE med Personlig Trener, én til én, er åpent. Ønsker du å bestille time med en Personlig Trener, ta kontakt med ann-kristin@trento.no (Sørumsand) og ine@trento.no(Kjeller).

 

DITT VALG:
Vi må nå holde senteret stengt i 14 dager, deretter vil kommunen ta en ny vurdering på om sentrene får åpne igjen.

  1. Dersom du ønsker å fryse medlemskapet går du inn på www.trento.no og logger deg på «Min side». Da settes medlemskapet på hold inntil kommunen igjen lar oss åpne senteret på nytt. Ditt «frys» vil da automatisk opphøre.
  2. Hvis du ikke gjør dette vil ditt medlemskap stå aktivt. Skulle nedstenging vare over i april, setter vi igjen ned prisen til 299 kr (og fjerner alle tillegg). Du vil da ha tilgang til våre digitale treningstilbud. Du vil samtidig beholde denne prisen ut inneværende måned som du er belastet for, uansett når kommunen åpner senteret.

Velger du å ha et aktivt medlemskap trenger du ikke å foreta deg noe. Vi regulerer ditt medlemskap.

Vi håper du og dine kjære er friske og raske, og at vi forhåpentligvis sees om ikke så lenge!

Med hilsen alle oss på Trento