HVA SKJER

arrow left arrow right

Midlertidig stengt

To måneder har gått siden stenging, og dessverre er det ennå usikkert hvor lenge stengingen vil vare denne gang.
For å ivareta dere medlemmer tilbyr vi digitale treningstilbud. Dere har antagelig blitt kjent med vårt Trento ONLINE tilbud. Et produkt som stadig utvikles videre. I tillegg er våre PTer tilgjengelig for å lage både treningsprogram og løpeøkter for dere.
Vi håper dere finner gode program for hjemmetrening i treningsheftet dere fikk i våres. For de av dere som ikke har fått dette, eller mistet det, så er det bare å ta kontakt, så sender vi nytt i posten: post@trento.no
Trento ONLINE.
På Trento Online vil du finne både puls-, styrke- dans- og flere ulike yogatimer, med våre flinke Trento-instruktører. Dette skal være timer som passer for de aller fleste.
Vi legger nå fortløpende ut nye og flere timer, slik at dere kan ha god variasjon i treningen hjemme, og holde på rutinene. Du trenger ikke å laste ned noe for å bruke denne plattformen, og det er enkelt å logge seg inn og spille av timene.
Logg deg inn med denne linken: https://vimeo.com/showcase/trento-online og skriv inn passord: TrentoHøst2020
Treningsprogram utfra ditt behov. 
Som medlem under denne stengte perioden har du mulighet til å sende mail med våre Personlige trenere, hvor du kan stille dine treningsfaglige spørsmål, og få hjelp med treningsprogram. Send mail til: pt@trento.no
Ditt valg. 
  1. Dersom du ønsker å fryse medlemskapet går du inn på www.trento.no og logger deg på «Min side». Da settes medlemskapet på hold inntil kommunen igjen lar oss åpne senteret på nytt. Ditt «frys» vil da automatisk opphøre.
  2. Hvis du ikke gjør dette vil ditt medlemskap stå aktivt, og på lik linje som sist vil prisen bli satt ned til 299,- pr mnd, samt at vi fjerner alle tillegg for gruppetimer. Du vil da få tilgang til alle våre digitale treningstilbud. Du vil samtidig beholde denne prisen ut inneværende måned som du er belastet for, uansett når kommunen åpner senteret

    Velger du å ha et aktivt medlemskap til kr 299,- pr mnd., trenger du ikke å foreta deg noe. Vi regulerer ditt medlemskap.

    Vi håper du og dine kjære er friske og raske, og at vi forhåpentligvis sees om ikke så lenge!

Med hilsen alle oss på Trento