Lisa Lier

Lisa LierUtdanning:
– Personlig trener, Active Education
– Kostholdsveileder, Active Education
– Online Trainer, Akademiet for personlig trening

Hva kan jeg tilby som din PT?
Jeg har alltid likt å være aktiv, og har hatt interesse for trening og da spesielt styrketrening siden 2008. Jeg har vært igjennom spekteret fra å «lapskaustrene» uten mål og mening, til å konkurrere i fitness, og har på denne reisen lært at trening ikke trenger å være enten eller. Nå vil jeg gjennom min erfaring og kompetanse som personlig trener gjennom flere år, vise og lære flere det samme, enten du er ute etter en livsstilsendring, eller trenger hjelp til å skreddersy ett opplegg som funker for deg, både på trening og på kjøkkenet generelt.

Jeg brenner for å aktivisere hverdagen og hjelpe deg til å finne en balansert livsstil som fungerer i et travelt liv. Og det er ikke komplisert! Jeg jobber for at du enkelt skal forstå og lettere kunne legge til rette for gode vaner som varer, slik at du kan føle deg vel i egen kropp, både inni og utenpå, og samtidig nå de målene som alltid har latt vente på seg.

Jeg gleder meg til å høre fra deg, enten det er for å booke meg som din online trener, eller for en uforpliktende prat dersom det er noe du lurer på.

lisa.lier@trento.no
facebook: personligtrenerlisalier