KURS ASHTANGA NYBEGYNNER

Mandager kl 17:30 (75 min), fra og med 28. oktober / 6 uker
Medlemmer på Trento: 1050 kr per deltaker
Ikke medlemmer: 1650 kr per deltaker

PÅMELDING HER.
Betaling gjøres via Vipps: «kjøp og betal», søk «Trento AS», velg «Sørumsand» og «kurs Heidi Thorkildsen». Se pris over.
Påmeldig er bindende, refunderes ikke.

 

 

 

 

 

 

Bli med på en reise i kropp og sinn!

Ashtanga yoga kan oppleves som en fysisk hard time, men på samme tid passer den for alle, så lenge man jobber etter egne forutsetninger. Jo mer pusten og de fysiske posisjonene blir kjent for deg, jo mykere og mer mediativt kan det oppleves.

Øvelsene vi møter er satt sammen i en serie, slik at hver posisjon (asana) bygger på hverandre, og gjentas fra gang til gang. Du vil etter hvert få et godt utgangspunkt til å kunne praktisere noe av serien hjemme.

Hver bevegelse har en innpust og utpust. Bevegelsene og pusten blir koblet med tilstedeværelse, blant annet ved hjelp av blikkfokuspunkter. (dristi)
I Ashtanga yoga skapes det med andre ord styrke parallelt med økt bevegelighet, i takt med din egen pust. Du vil bli varm, og dersom praksisen utføres jevnlig, er det en fullkommen form for fysisk aktivitet.

Mange opplever mindre smerter i rygg, hofter skuldre etc ved jevnlig praksis av Ashtanga yoga, betennelser reduseres, i tillegg til økt konsentrasjon og oppmerksomhet i kropp og sinn.

Heidi har undervist yoga i snart 10 år, både i treningssenter, yogastudio, privat og i egne kurslokaler. Hun har undervist ashtanga yoga i 6 år. Hun brenner for å dele sin erfaring med yoga, det unike verktøyet det er.
Heidi`s timer kjennetegnes med en letthet, humor og åpenhet, det er ingen dogmer, kom som du er – sammen finner vi veien.

Les mer om Heidi HER.