HVA SKJER

arrow left arrow right

Kostholdseksperten

HVORFOR BØR MAN VELGE OPPFØLGING GJENNOM TRENTO PT ONLINE?

Ida Hesjadalen, Trento Gjøvik

Vi har tatt en rask prat med Ida Hesjadalen, som er utdannet personlig trener og har en Bachelor i ernæring fra Bjørknes Høyskole.

Til daglig jobber Ida på Trento Gjøvik, men hun skal også̊ ha en stor rolle hos PT Online-delen av Trento som vår ekspert på̊ kosthold og ernæring. Det er viktig for oss i Trento å basere våre tjenester på god faglig ekspertise sydd sammen med masse erfaring.

Vi har derfor stilt Ida spørsmål, du også som nysgjerrig kunde kanskje lurer på.

Vi er nysgjerrige på hva som er den store fordelen ved å bruke onlineoppfølgingen til Trento?

Å velge onlineoppfølging fører til mer fleksibilitet i en ellers hektisk hverdag.
Du er ikke avhengig av å skulle møte opp en plass, og kan trene der du selv vil. Vi tilbyr tett oppfølging via en egen app der du har treningsprogram og matplaner.

Hvordan er det dere jobber når en kunde ønsker å f.eks. gå ned i vekt?

Når en kunde ønsker å gå ned i vekt er det flere faktorer som er viktig. Først må man finne ut hvor mye mat du faktisk skal ha for å kunne gå ned i vekt. Dette har våre trenere svært gode erfaringer med. Deretter lages en personlig plan til deg med riktige mengde og matvalg.

Samtidig er vi veldig opptatt av at dette ikke bare er en diett som varer en viss tid.
Under oppfølgingen bruker vi tid på å snakke sammen om aktuelle temaer for deg. Det kan være vaner, utfordringer, søvn, stress og triggere.
Vi er opptatt av å høre på deg. Det er jo slik vi vet hvordan vi kan hjelpe deg på best mulig måte. Vi ser på helheten!
Det å skape gode vaner som faktisk varer er utrolig viktig, bevisstgjøring rundt mat, hvordan skape en balanse, hvordan du skal ha energi og overskudd i hverdagen etc.

Også er det så fint at vi alltid kan justere og endre på planen hvis det blir et behov.

Vil dette være en personlig oppfølging?

Ja, absolutt!
Selv om man ikke møtes ansikt til ansikt har vi satt sammen en tett og viktig oppfølging gjennom video-samtale en gang i uken i tillegg til en chatte-funksjon, som vil gjøre det veldig enkelt for deg å ta kontakt med din trener.
Alle planer er individuelt tilpasset. Den er basert på dine mål, satt sammen etter en grundig kartlegging og dine preferanser på mat.

Hva er det Trento nå kan tilby, som kanskje andre ikke kan?

Vi kan ikke svare 100 % på hvordan andre gjør det, men jeg mener at vi tilbyr et sunt og riktig fokus når det kommer til mat, kropp og generell helse.

Vi har tro på å skape de vanene som varer fremfor å gå på en diett som fungerer, kanskje, i et par måneder. Vi ser på dette som en fin start mot en varig vektnedgang. Dessuten er vi opptatt av god og hyppig oppfølging, samt å gjøre dette individuelt.

Hva får jeg for pengene?

Når du blir en «del av gjengen», så starter vi med en videokonsultasjon med grundig kartlegging. Her er det også viktig at vi blir litt kjent med hverandre.

Deretter får du en kostplan basert på kartleggingen. Det vil være en tilpasset matplan som vil oppdateres minimum en gang i måneden, og ellers ved behov.
Du vil få oppskrifter med mat som du liker og trives med, slik at det blir gjennomførbart for deg. Vi fokuserer på helt vanlig mat, med varer fra dagligvarebutikkene. Enkle, gode oppskrifter i en kanskje hektisk hverdag.

Om jeg lurer på noe underveis, hva da?

Jo flere spørsmål, jo bedre – synes jeg!
Er det noe du lurer på, så er det bare å spørre! Vi ønsker å være en som støtter deg gjennom veien, og da synes jeg det viktig at du skal få svar på dine spørsmål og tanker.
Da er det så greit at vi har en app – der det bare er å ta kontakt med din trener i chatfunksjonen, eller samle opp spørsmål til vår ukentlige videokonsultasjon. Lettvint og enkelt!