HVA SKJER

arrow left arrow right

Koronavirus

Vi ønsker et så virusfritt miljø som mulig her på Trento. Pass derfor på at du vasker hendene dine med såpe når du kommer på trening. Det er også plassert ut antibac flere steder på senteret. God håndhygiene er viktig for å hindre smitteoverføring.

Vi oppfordrer alle til å være nøye med vask av utstyr/matter både i studio og på gruppetimer. Og bruk gjerne håndkle på apparater/matter.

HVA GJØR VI PÅ TRENTO?

Vi har økt rengjøringsfrekvensen og styrket rutinene på alle våre treningssentre for å sikre at du har trygge og rene omgivelser å trene i. Vi vil rengjøre både treningsutstyr og andre flater som er mye i kontakt med hender (f.eks. dørhåndtak, kraner, såpedispensere, bookingstasjonene, m.m.) oftere. I tillegg vil det plasseres vaskesprit flere steder rundt på sentrene.

HVA BØR DU SOM MEDLEM GJØRE?

  1. Hvis du er i karantene – enten frivillig eller beordret – ber vi deg om å bli hjemme og ikke besøke våre treningssentre i denne perioden.
  2. Føler du deg frisk og fin, vil vi gjerne ha besøk av deg! Men husk at god hygiene er enda viktigere nå enn tidligere.
  3. Føler du deg syk, vær så snill, hold deg hjemme og bli frisk! Det gjelder ellers også, uavhengig av koronaviruset.Om du har flere spørsmål, kan du holde deg oppdatert her, eller ta kontakt med oss.

Takk! 🙂