Kenneth Lier

Utdanning/kurs:

  • Personlig Trener, Active Education

Hva kan jeg tilby som din Personlige trener:

Jeg jobber først og fremst for å finne hva som motiverer og inspirerer deg. Trening skal være gøy, og det handler om å finne en måte å trene på som fungerer for DEG.
Alt starter i hodet, og med motivasjon og treningsglede på plass, kan veien til målene dine bli både morsom og lærerik. Mitt hovedfokus er variert og funksjonell styrketrening og velvære i egen kropp. Uansett hva målet med treningen måtte være, er det lettere å nå det hvis vi spiller på lag med oss selv, finner ut hva som fungerer for oss og hva som ikke fungerer.

Jeg har bred erfaring innen styrketrening, men jeg liker også å tenke utenfor boksen, og henter inspirasjon ifra alt ifra yoga til kampsport og andre ukonvensjonelle treningsmetoder.

Om du er ny på senteret og trenger litt starthjelp, om du har trent det samme opplegget lenge og føler du trenger nye utfordringer eller inspirasjon, om du sliter med å komme deg videre med treningen eller kanskje sitter fast i «dørstokkmila», da kan jeg hjelpe deg.
Alle kan bli glad i å trene, og man trenger ikke nødvendigvis tunge jernstenger og vektskiver for å oppnå resultatene man ønsker. Sammen kan vi finne et opplegg som passer for DEG og din kropp.

Treningsfilosofi: “The body achieves what the mind believes.”

Kenneth Tlf: 480 83 907
Nivå 1