Jaran Lea

Utdanning/kurs:

  • Personlig trener AFPT 2019
  • Kostholdsveilder AFPT 2019
  • Sykkelinstruktør , Schwinn Cycling 2011

Hva kan jeg tilby som din PT og kostholdsveilder:

Som din Personlige Trener ønsker jeg å hjelpe deg til å nå dine mål. Med utgangspunkt i utdannelsen fra Akademiet for Personlig Trening, min livserfaring med vektnedgang og utdannelse som spinning instruktør, har jeg et godt utgangspunkt for å hjelpe deg med tilpasset trening.
For å få akkurat deg i bedre form tar vi for oss helhetsperspektivet ved din livsstil og tilpasser dette til et gjennomførbart treningsprogram, gjerne med kostholdrådgivning.

Jeg holder meg kontinuerlig oppdatert med kunnskap og kombinere det med min erfaring.

Treningsfilosofi: «Winners never quit, quitters never win!”

Jaran Tlf: 472 53 736
Nivå 2