HVA SKJER

arrow left arrow right

iQniter – lansering mandag 16.oktober!

Unikt pulssystem som hjelper deg å nå dine mål – nytt konsept til Trento.

Trento har investert i markedets beste pulssystem som hjelper medlemmer av treningssenteret til å nå sine treningsmål. Systemet heter iQniter og finnes på over 400 treningssentre i Norden. iQniter er motiverende og gjør treningen morsom og blir tilgjengelig i sykkelsalen og i gruppesal 1 på Sørumsand.

iQniter er et nytt system for å ta opp, visualisere og rapportere treningsintensitet. Pulssystemet er designet for å gi umiddelbar tilbakemelding under og etter en treningsøkt. Pulsbeltene brukes for å vise pulsen din under treningen. Under en sykkeltime vises din puls, prosent av din maks puls, og hvilket kcal forbruk du har.  Ditt personlige kallenavn bestemmer du selv, og dette navnet kommer opp på skjermen.

Etter en treningsøkt sendes en personlig feedback til deg, og som vil guide deg til en bedre form og nærmere dine mål.  Tilbakemeldingen du mottar viser din siste gjennomførte treningsøkt i detalj. Du ser hvor mange minutter du har hatt i hver sone og hvordan pulsen har vært gjennom hvert minutt av økta. I tillegg får du en meget god vurdering av treningas effekt og hvordan dine økter de siste 30 dager har vært.

I tillegg til å være en markedsledende pulstreningsløsning for treningssentre, har iQniter de udiskutabelt beste tilleggsproduktene. iQniter ønsker å ha en mest mulig åpen plattform og være kompatibel med dyktige partnere som sammen gjør pulsløsningen sterkere og brukervennlig. Når du bruker pulsbeltet ditt, vil treningsdataene dine automatisk kunne overføres til Movescount eller de andre partnerne. Har du valgt å bruke en kompatibel Suunto-klokke eller Movescount App, kan du via klokken og appen overføre treningsdata fra all trening, innendørs og utendørs. Movescount App er tilgjengelig for iPhone og Android.

Effektiv trening innebærer å få mest mulig igjen for den tiden du bruker på treninga. Målet ditt kan være å bedre utholdenheten din, øke toppfarten, eller rett og slett å føle seg vel eller gå ned i vekt. Uansett mål vil du kunne trene mer effektivt, dersom du får en umiddelbar og historisk feedback på det du gjør.

Besøk TRENTO og prøv det motiverende pulssystemet – velkommen skal du være!

LANSERING mandag 16. oktober på sykkeltimen til Hans Harald!