INGEBORG LEREN-LINDSTRØM

Utdanning/kurs
-Personlig trener AFPT
-Kostholdsveileder AFPT

Litt om meg:
Som personlig trener er jeg veldig interessert i at du skal nå målene du eller vi har satt. Jeg er ærlig og lurer deg ikke til å tro på uoppnåelige mål. Sammen finner vi gode rutiner og best mulig løsning, for at du skal lykkes. Jeg brenner for å hjelpe alle, men spesielt deg som ikke er så vant med å være på et treningsstudio, eller ikke føler deg helt hjemme her. Jeg ønsker å få deg i gang med trening og gode rutiner, og ikke minst beholde de på veien mot en god livsstil. Mitt mål er å skape trygghet, resultater og motivasjon for deg.

Mange beskriver meg som en som gir deg masse energi og motivasjon på veien, noe jeg også kjenner at jeg får av mine kunder. Alene er du god, men sammen er vi best.

Jeg kan hjelpe deg med vektreduksjon, vektøkning, styrketrening, teknikktrening og kosthold. Alt tilpasset ditt nivå i dag og med utgangspunkt i dit du ønsker å komme.

Kontaktinfo:
Tlf. 95106238
e-post: ingeborg@trento.no