HVA SKJER

arrow left arrow right

Gravid- og barselyoga høst 2018

Oppstart i uke 38 over 6 uker!

Kursene holdes av Mette Tveito, sertifisert mammamage-trener, gravid- og barselyoga lærer.

Ta gjerne kontakt om du ønsker å delta. Mette tlf: 979 63 296 eller mail til mette@trento.no

 

HVA ER GRAVIDYOGA?
Gravidyoga er en rolig, men effektfull treningsform. Fordelene med gravidyoga er mange, både på det fysiske og mentale plan.

FØDSELSFORBEREDENDE TRENINGSFORM
Gravidyoga er en utmerket treningsform under graviditeten og kan være med på å øke energien din under svangeskapet, fødselen, og tiden etter dette.
Yoga er bra for deg og barnet. Utvalgte fysiske øvelser (styrke, smidighet og balanse), bekkenbunnsøvelser, pusteøvelser og avspenning balanserer kroppens fysiologiske prosesser og bedrer betingelsene for dere begge to. Blodsirkulasjon, fordøyelse og immunforsvaret stimuleres også. Dette er spesielt viktig når du er gravid.

Det vil være fokus på bekkenbunnstrening og kjernemuskulatur, samt pusteøvelser og avspenning.

Oppstart i uke 38 6 ganger

Hver torsdag kl. 16.15. Timen varer 75 min her gang. Pris 960 kr for medlemmer. 1200 kr for ikke medlemmer.

 

HVA ER BARSELYOGA?
Dette kurset er for deg som har født og er i barselpermisjon. Vi ønsker at dette skal være noe mor og baby kan oppleve sammen, men dersom barnet sover deler av timen kan mor helt fint delta alene.
Kurset egner seg for de som ønsker å bygge opp kroppen igjen etter svangerskap og fødsel på en trygg måte. Hovedfokus vil ligge på å få kontakt med, og trene opp kjerne- og bekkenbunnsmuskulatur. Det legges også vekt på pust, avspenning og smidighet, samt å myke opp stiv nakke og skuldre som kan henge sammen med amming og bæring. Her vil det være en blanding av rolige og mer aktive øvelser. Instruktøren vil tilpasse øvelsene etter gruppens behov.

Noe for deg, eller kanskje hele barselgruppen din? Ta gjerne med matpakke og lag en sosial samling hos oss etter kurset 🙂

Oppstart i uke 38 6 ganger

Hver torsdag kl. 13. Timen varer 75 min her gang. Pris 960 kr for medlemmer. 1200 kr for ikke medlemmer.