HVA SKJER

arrow left arrow right

Aktivitetskalender Eidsvoll desember 2015

Hva skjer i desember? Det er mye spennende på planen. Se månedens aktivitetskalender for Trento Eidsvoll.

Desember

I Trento sin ånd, så ønsker vi også i desember å støtte en god sak. Alle Trento sentrene samarbeider i år med den frivillige organisasjonen «Hjelp oss å hjelpe Akershus». Organisasjonen har sendt oss en liste med kjønn og alder på barn som trenger din hjelp. Hvor det er vanskelig for foreldrene å kjøpe julegave til barna (se oppslag ved juletreet).

Dersom noen ønsker å gi en økonomisk gave, så settes det også veldig stor pris på. Da kan en lage det som et gavekort, så kan foreldrene selv kjøpe gaven til barna sine. Trento vil doble verdien for hver krone som kommer inn.

Hva skjer?

  • Julekalender
  • Familie vinter-aktivitetsdag
  • Ungdomstime
  • Trekning av «Variasjon gir Motivasjon»
  • Juletimeplan
  • Mange spennende timer å glede seg til!

Tirsdag 1. desember – 24. desember:

Julekalender – Vi trekker ut premie HVER DAG til de som kommer og trener i desember. Skriv deg på liste som ligger i resepsjonen hver gang du kommer på trening, så er du med i trekning av små og store premier.

Tirsdag 8. desember kl. 14:30:

Ungdomstime – Etter flere forespørsler, så setter vi opp en ungdomstime for ungdom mellom 13 -16 år, kl. 14:30. Det blir en time med blanding av kondisjon og styrke i den store salen med Kristian Hammer. Dere ungdommer står for musikken!!! Tar du utfordringen?

Søndag 13. desember kl. 15:00 – 17:00:

Vinteraktivitetsdag for hele familien – Vi er så heldige å få låne «mini hoppbakken» til Norges Skiforbund. Alle som blir med og hopper, er med i trekningen av fine premier. Ta med deg hele familien og gode venner, både medlemmer og ikke-medlemmer, til kvalitetstid utenfor Trento. Se eget oppslag for mer info.

Mandag 14. desember:

Oppstart juletimeplan – Det blir selvfølgelig MANGE muligheter til å trene også i jula. Sjekk ut timeplanen på Facebook, her på hjemmesiden vår eller på senteret.

Variasjon gir Motivasjon – Du har fortsatt to uker på deg til å gjennomføre 8 forskjellige timer. Vi kjører trekning av premier mandag 14. desember.

Lørdag 19. desember:

«Juleverksted» i Barnepass – Vi lager små koselige julegaver i barnepass lørdag 19. desember fra kl. 09:15 – kl. 12:00. Ta deg en treningsøkt, mens barna får utfolde seg kreativt på Trento.

Fra og med 14. desember:

«Happening – Timer» 

 • Juletråkk – Sykkel m/Siw, Camilla, Anders og Amalie (mandag 14.desember)
 • Step Cardio Intervall SPESIAL m/Nina og Yvonne (lørdag 19.desember)
 • Julero – Yoga m/gjesteinstruktører Heidi og Mette (mandag 21. desember)
 • Overraskelse sykkel Julaften m/Yvonne
 • Nyttårs QUIZ sykkel Nyttårsaften m/Steinar