Gratis PT time

1 time med personlig trening (50 min) er inkludert i ditt medlemskap på Trento. Vi spør deg ved innmelding om dette er noe du ønsker. I så fall vil du bli kontaktet av en av våre personlige trenere og dere avtaler tidspunkt dere imellom.

Vi ønsker å gi deg en så god start på våre sentre som overhode mulig og mener derfor det er viktig med riktig veiledning. Våre personlige trenere er alle sertifiserte fra anerkjente institusjoner som tilbyr PT utdanning. De er faglig dyktig med erfaring innen trening og kan hjelpe deg i oppstarten og selvfølgelig også i fortsettelsen skulle du ønske å kjøpe flere PT timer fremover.

Innhold
Vårt mål med PT timen er å hjelpe deg i gang med treningen frem mot dine målsetninger. Om du er ny i forhold til å bruke apparater eller bare er usikker på noen av dem, vil vi bruke litt tid på dette sånn at du trygt og sikkert kan trene.

I starten av timen med den personlige treneren vil man snakke sammen i 15-20 minutter for at vi kan bli bedre kjent med deg og dine mål. Med dette som utgangspunkt kan vi lettere anbefale trening og treningsformer som vil hjelpe deg i gang eller hjelpe deg videre om du allerede har en del erfaring innen trening. Vi vil alltid komme med gode tips i forhold til effektiv styrke –og utholdenhetstrening for at du lettere kan oppnå ønskede resultater.

Etter samtalen varmer du opp og vi går i gang med treningen. Nå vil du bli trent i forhold til det nivået du er på og med utgangspunkt i dine mål med treningen. Vi tar også en liten oppsummering de siste 5 minuttene av timen.

I løpet av timen vil vi gi deg råd i forhold til styrketrening, i forhold til utholdenhetstrening og kosthold om du ønsker. Vi vil også kunne informere deg om de ulike gruppetreningstimene vi har på senteret og hva vi vil anbefale av dem i forhold til dine treningsmål.

Vel møtt til time med din egen personlige trener!