HVA SKJER

arrow left arrow right

Trento Bjørkelangen blir Trento Express

Fra og med 18. september blir Trento Bjørkelangen til Trento Express!

Vi ønsker med dette å informere dere om de endringer vi har landet på for senteret på Bjørkelangen. Førstkommende mandag kommer Indre Akershus Blad med en reportasje for det nye konseptet på Bjørkelangen. Da blir de planer vi har jobbet med en stund offentlige. Vi endrer segment og lager kommunens første lavprissenter. Definert som Expressenter.

Nedenfor gjengis teksten som kommer i Indre på mandag. Som reportasjen henviser til så er et lavprissenter/ expressenter et treningssenter uten resepsjon, barnepass og gruppetimer. Alt for at man skal være konkurransedyktige på pris. Vår pris fra og med 18 september blir kr. 299,- pr mnd og ingen bindingstid. Ditt trekk blir på denne prisen fra og med september. Dere trenger ikke foreta dere noe, dette blir justert av oss.

I tilligg til å være et rent ekspressenter vil Lars lage et bredt utvalg av ulike gruppetimer i form av PT Smallgroup. Dette blir timer både i sal, studio, sykkel og også ute. Mer informasjon om dette kommer etter hvert.

Vi håper dere ser frem til å teste det nye tilbudet vårt og vår nye lave pris. Til de av dere som er spent på hva som skjer vedr. timer og oppfølging så kan dere vite at dere nå ikke har noen bindingstid, slik at dere kan teste ut tilbudet så lenge dere vil uten at dere har noen binding.

Mvh Lars Jøran Anderson og Stig Nyengen

 

 

Gjengir Indre sin reportasje som kommer på mandag (21.september):

Treningskjeden Trento flyttet avdelingen til Bjørkelangen etter brannen i Coop-bygget i Aurskog. Nå er det klart at kjeden permanent blir på Bjørkelangen. I midten av september endrer Trento konseptet til å bli et lavprissenter i Aurskog-Høland.

– Etter flyttingen, samt etableringen av nye Aura på Bogstad, har man tre helt identiske treningstilbud innen 7 minutters radius. Det er ingen tjent med, sier daglig leder Stig Nyengen i Trento til Indre Akershus Blad.

Treningsbransjen operere med tre ulike segmenter: premiumsentre, lavprissentre samt nisjesentre. Kommunens tre sentre er i dag alle i første gruppe, med betjente resepsjoner, gruppetimer, barnepass og andre tilbud. 

– Vi blir et ekspressenter der målet er å tilby så billig trening som mulig. Dette segmentet er det som har vokst raskest i Norge de siste årene.

– Det er på tide at Aurskog Høland også får et Ekspressenter sier Lars Jøran Anderson, som fortsetter som personlig trener på Bjørkelangen.

Den største endringen er at senteret blir selvbetjent, og uten gruppetimer og resepsjonsløsning.

Trento Bjørkelangen blir det første ekspressenteret til treningskjeden. Drøye 400.000 kroner investeres i nytt digitalt system som styrer alarm, innlogging, lys, lyd og ventilasjon. Det blir også mer PT-baserte (personlig trener, journ. anm.) grupper på senteret.

– Hvordan tror du endringen i konseptet vil påvirke medlemsmassen?

– Jeg tror kortstokken med medlemmer blir stokket på nytt til høsten. De som ønsker gruppetimer med kjente instruktører går til Aura eller Avancia, mens de som kun trener for seg selv, blir hos oss, sier Nyengen.

– Det er mye snakk om konkurransen med de to andre treningssenterne, men sannheten er at den største konkurrenten er sofaen. Vi håper å vinne den konkurransen, sier Nyengen.