Timeplan &
Booking

Uke 33 - TRENTO EIDSVOLL

Huk av for timen/timene du vil delta på nedenfor. Trykk deretter "Booke".



  • Tid/lengde
  • Gruppetime
  • Instruktør
  • Ledige plasser

Tirsdag

14. august

  • 08:45 45 min

  •  Sykkel Intervall 45
  • Yvonne Pedersen

  • 23
  • 09:30 55 min

  •  Yoga 55
  • Corrine Kennedy

  • 27
  • 19:00 55 min

  •  Styrke stang 55
  • Ragnhild Nestestog

  • 19

Onsdag

15. august

  • 08:30 45 min

  •  TRX Styrke 45
  • Anniken Alm

  • 14
  • 10:45 60 min

  •  Senior Sal 60
  • Yvonne Pedersen

  • 27
  • 18:00 55 min

  •  Step Cardio Intervall 55
  • Kasia Konkolowska

  • 20
  • 19:00 45 min

  •  Sykkell Polar Intervall 45
  • Anders Berglie

  • 19
  • 19:00 45 min

  •  Løpetime Intervall 45
  • Veronika Sletta

  • 0
  • 20:00 45 min

  •  TRX Styrke 45
  • Veronika Sletta

  • 0

Torsdag

16. august

  • 18:00 55 min

  •  Zumba 55
  • Yvonne Pedersen

  • 16
  • 19:15 60 min

  •  X-fit Studio 60
  • Emil Pedersen

  • 0

Fredag

17. august

  • 08:30 180 min

  •  BARNEPASS 08.30 - 11.30

  • 15
  • 08:45 45 min

  •  Sykkel 45
  • Yvonne Pedersen

  • 26
  • 10:00 55 min

  •  Senior Sykkel/Styrke
  • Anniken Alm

  • 26

Lørdag

18. august

  • 09:30 45 min

  •  Sykkel Intervall 45

  • 22
  • 10:30 55 min

  •  Stram Opp 55
  • Kasia Konkolowska

  • 22

Søndag

19. august

  • 10:30 60 min

  •  X-fit Studio 60

  • 16

Mandag

20. august

  • 08:15 195 min

  •  BARNEPASS 09.15 - 11.30

  • 15
  • 09:30 30 min

  •  Cardio 30
  • Kasia Konkolowska

  • 28
  • 10:00 30 min

  •  Mage/Rygg 30
  • Kasia Konkolowska

  • 26
  • 10:45 55 min

  •  Senior Studio 55
  • Emil Pedersen

  • 28
  • 16:55 55 min

  •  TRX Full Body 55
  • Ragnhild Nestestog

  • 9
  • 18:00 30 min

  •  Mage/Rygg 30
  • Lisbeth Pettersen

  • 28
  • 18:35 55 min

  •  Sykkell Polar Intervall 55
  • Yvonne Pedersen

  • 23
  • 18:35 55 min

  •  Cardio Dans 55
  • Lisbeth Pettersen

  • 28
  • 19:40 75 min

  •  Yoga 70
  • Corrine Kennedy

  • 29
  • 19:40 75 min

  •  Yoga 70
  • Corrine Kennedy

  • 30

Huk av for timen/timene du vil delta på nedenfor. Trykk deretter "Booke".



Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag
 Sykkel Intervall 45

14.08.2018 kl. 08:45
45 min
Yvonne Pedersen


 TRX Styrke 45

15.08.2018 kl. 08:30
45 min
Anniken Alm


 Zumba 55

16.08.2018 kl. 18:00
55 min
Yvonne Pedersen


 BARNEPASS 08.30 - 11.30

17.08.2018 kl. 08:30
180 min


 Sykkel Intervall 45

18.08.2018 kl. 09:30
45 min


 X-fit Studio 60

19.08.2018 kl. 10:30
60 min


 BARNEPASS 09.15 - 11.30

20.08.2018 kl. 08:15
195 min


 Yoga 55

14.08.2018 kl. 09:30
55 min
Corrine Kennedy


 Senior Sal 60

15.08.2018 kl. 10:45
60 min
Yvonne Pedersen


 X-fit Studio 60

16.08.2018 kl. 19:15
60 min
Emil Pedersen


 Sykkel 45

17.08.2018 kl. 08:45
45 min
Yvonne Pedersen


 Stram Opp 55

18.08.2018 kl. 10:30
55 min
Kasia Konkolowska


 Cardio 30

20.08.2018 kl. 09:30
30 min
Kasia Konkolowska


 Styrke stang 55

14.08.2018 kl. 19:00
55 min
Ragnhild Nestestog


 Step Cardio Intervall 55

15.08.2018 kl. 18:00
55 min
Kasia Konkolowska


 Senior Sykkel/Styrke

17.08.2018 kl. 10:00
55 min
Anniken Alm


 Mage/Rygg 30

20.08.2018 kl. 10:00
30 min
Kasia Konkolowska


 Sykkell Polar Intervall 45

15.08.2018 kl. 19:00
45 min
Anders Berglie


 Senior Studio 55

20.08.2018 kl. 10:45
55 min
Emil Pedersen


 Løpetime Intervall 45

15.08.2018 kl. 19:00
45 min
Veronika Sletta


 TRX Full Body 55

20.08.2018 kl. 16:55
55 min
Ragnhild Nestestog


 TRX Styrke 45

15.08.2018 kl. 20:00
45 min
Veronika Sletta


 Mage/Rygg 30

20.08.2018 kl. 18:00
30 min
Lisbeth Pettersen


 Sykkell Polar Intervall 55

20.08.2018 kl. 18:35
55 min
Yvonne Pedersen


 Cardio Dans 55

20.08.2018 kl. 18:35
55 min
Lisbeth Pettersen


 Yoga 70

20.08.2018 kl. 19:40
75 min
Corrine Kennedy


 Yoga 70

20.08.2018 kl. 19:40
75 min
Corrine Kennedy