Timeplan &
Booking

  • Tid/lengde
  • Gruppetime
  • Instruktør
  • Ledige plasser

Onsdag

20. september

  • 06:45 50 min

  •  Yoga
  • Ann-Kristin Enerud-Ekeli

  • 22
  • Booke
  • 09:00 45 min

  •  Sykkel
  • Camilla Wagner

  • 24
  • Booke
  • 09:50 30 min

  •  Styrke
  • Camilla Wagner

  • 29
  • Booke
  • 10:30 55 min

  •  Senior Sal
  • Julie Dramstad

  • 25
  • Booke
  • 18:00 55 min

  •  Kids 4-8 år
  • Kristoffer Ruud

  • 25
  • Booke
  • 18:00 10 min

  •  Oppvarming
  • 14
  • Booke
  • 18:10 30 min

  •  Sirkel
  • 14
  • Booke
  • 18:40 30 min

  •  Afro
  • 14
  • Booke
  • 19:00 55 min

  •  Sykkel Polar Intervall makspulstest
  • Hans-Harald Hageberg

  • 27
  • Booke
  • 19:10 20 min

  •  Cardio Intervall
  • 14
  • Booke
  • 19:30 30 min

  •  Zumba
  • 14
  • Booke
  • 20:00 30 min

  •  Pump it up!
  • 1
  • Booke
  • 20:30 30 min

  •  Avspenning
  • 16
  • Booke

Torsdag

21. september

  • 11:00 75 min

  •  Yoga Myk
  • Mette Tveito

  • 23
  • Booke
  • 17:30 75 min

  •  Yoga
  • Mette Tveito

  • 20
  • Booke
  • 18:30 30 min

  •  Sykkel
  • Julie Dramstad

  • 31
  • Booke
  • 18:50 55 min

  •  Ladies Night
  • Camilla Wagner

  • 23
  • Booke
  • 19:05 55 min

  •  X-Fit
  • Julie Dramstad

  • 22
  • Booke

Fredag

22. september

  • 06:45 45 min

  •  Sykkel Polar
  • Nina Hageberg

  • 18
  • Booke
  • 09:00 55 min

  •  Step Cardiointervall
  • Nina Hageberg

  • 22
  • Booke
  • 10:05 55 min

  •  Senior Sykkel/Sal
  • Nina Hageberg

  • 23
  • Booke
  • 11:15 75 min

  •  Lunsj og foredrag
  • 23
  • Booke
  • 17:30 75 min

  •  Helgero
  • Ann-Kristin Enerud-Ekeli

  • 17
  • Booke
  • 17:30 55 min

  •  X-Fit Performance
  • Camilla Wagner

  • 15
  • Booke

Lørdag

23. september

  • 10:00 60 min

  •  Step Cardio Intervall Workshop
  • Camilla Wagner

  • 21
  • Booke
  • 11:00 60 min

  •  X-Fit Kids
  • Kristoffer Ruud

  • 15
  • Booke
  • 12:00 30 min

  •  Barneyoga
  • Kirsti Andresen

  • 10
  • Booke

Søndag

24. september

  • 10:00 45 min

  •  Sykkel
  • Nina Hageberg

  • 28
  • Booke
  • 11:00 60 min

  •  Sirkeltrening Performance
  • Nina Hageberg

  • 17
  • Booke
  • 15:45 75 min

  •  Ashtanga Yoga
  • Kirsti Andresen

  • 31
  • Booke
  • 17:00 30 min

  •  Yoga Infusion Workshop
  • Kirsti Andresen

  • 33
  • Booke
  • 18:00 90 min

  •  Yin Bliss
  • 29
  • Booke

Mandag

25. september

  • 09:00 55 min

  •  Cardio Intervall
  • Vigdis Pettersen

  • 30
  • Booke
  • 10:05 55 min

  •  Senior Studio
  • Vigdis Pettersen

  • 25
  • Booke
  • 17:30 55 min

  •  Zumba
  • Cathrine Nyhus

  • 29
  • Booke
  • 17:40 45 min

  •  Sykkel
  • Stine Bugge

  • 31
  • Booke
  • 18:30 40 min

  •  Styrke
  • Stine Bugge

  • 30
  • Booke
  • 19:15 55 min

  •  X-Fit
  • Marte Paulsen

  • 24
  • Booke
  • 19:45 75 min

  •  Ashtanga Yoga
  • Kirsti Andresen

  • 25
  • Booke

Tirsdag

26. september

  • 06:45 45 min

  •  Cardio Intervall
  • Nina Hageberg

  • 29
  • Booke
  • 06:45 45 min

  •  Cardio Intervall
  • Nina Hageberg

  • 30
  • Booke
  • 18:00 55 min

  •  Kids 8-12 år
  • Julie Dramstad

  • 25
  • Booke
  • 18:00 55 min

  •  Step Cardio Intervall
  • Marte Paulsen

  • 25
  • Booke
  • 18:30 45 min

  •  Sykkel
  • Kjell Ivar Bjørnstad

  • 31
  • Booke
  • 19:00 75 min

  •  Yin Yoga small group - Egen påmelding
  • Vigdis Pettersen

  • 0
  • Booke
  • 19:30 55 min

  •  Performance
  • Rino Berg

  • 25
  • Booke
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag
 Yoga

Yoga

20.09.2017 kl. 06:45
Ann-Kristin Enerud-Ekeli

Booke

20.09.2017 kl. 06:45
50 min
Ann-Kristin Enerud-Ekeli

 Yoga Myk

Yoga Myk

21.09.2017 kl. 11:00
Mette Tveito

Booke

21.09.2017 kl. 11:00
75 min
Mette Tveito

 Sykkel Polar

Sykkel Polar

22.09.2017 kl. 06:45
Nina Hageberg

Booke

22.09.2017 kl. 06:45
45 min
Nina Hageberg

 Step Cardio Intervall Workshop

Step Cardio Intervall Workshop

23.09.2017 kl. 10:00
Camilla Wagner

Booke

23.09.2017 kl. 10:00
60 min
Camilla Wagner

 Sykkel

Sykkel

24.09.2017 kl. 10:00
Nina Hageberg

Booke

24.09.2017 kl. 10:00
45 min
Nina Hageberg

 Cardio Intervall

Cardio Intervall

25.09.2017 kl. 09:00
Vigdis Pettersen

Booke

25.09.2017 kl. 09:00
55 min
Vigdis Pettersen

 Cardio Intervall

Cardio Intervall

26.09.2017 kl. 06:45
Nina Hageberg

Booke

26.09.2017 kl. 06:45
45 min
Nina Hageberg

 Sykkel

Sykkel

20.09.2017 kl. 09:00
Camilla Wagner

Booke

20.09.2017 kl. 09:00
45 min
Camilla Wagner

 Yoga

Yoga

21.09.2017 kl. 17:30
Mette Tveito

Booke

21.09.2017 kl. 17:30
75 min
Mette Tveito

 Step Cardiointervall

Step Cardiointervall

22.09.2017 kl. 09:00
Nina Hageberg

Booke

22.09.2017 kl. 09:00
55 min
Nina Hageberg

 X-Fit Kids

X-Fit Kids

23.09.2017 kl. 11:00
Kristoffer Ruud

Booke

23.09.2017 kl. 11:00
60 min
Kristoffer Ruud

 Sirkeltrening Performance

Sirkeltrening Performance

24.09.2017 kl. 11:00
Nina Hageberg

Booke

24.09.2017 kl. 11:00
60 min
Nina Hageberg

 Senior Studio

Senior Studio

25.09.2017 kl. 10:05
Vigdis Pettersen

Booke

25.09.2017 kl. 10:05
55 min
Vigdis Pettersen

 Cardio Intervall

Cardio Intervall

26.09.2017 kl. 06:45
Nina Hageberg

Booke

26.09.2017 kl. 06:45
45 min
Nina Hageberg

 Styrke

Styrke

20.09.2017 kl. 09:50
Camilla Wagner

Booke

20.09.2017 kl. 09:50
30 min
Camilla Wagner

 Sykkel

Sykkel

21.09.2017 kl. 18:30
Julie Dramstad

Booke

21.09.2017 kl. 18:30
30 min
Julie Dramstad

 Senior Sykkel/Sal

Senior Sykkel/Sal

22.09.2017 kl. 10:05
Nina Hageberg

Booke

22.09.2017 kl. 10:05
55 min
Nina Hageberg

 Barneyoga

Barneyoga

23.09.2017 kl. 12:00
Kirsti Andresen

Booke

23.09.2017 kl. 12:00
30 min
Kirsti Andresen

 Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga

24.09.2017 kl. 15:45
Kirsti Andresen

Booke

24.09.2017 kl. 15:45
75 min
Kirsti Andresen

 Zumba

Zumba

25.09.2017 kl. 17:30
Cathrine Nyhus

Booke

25.09.2017 kl. 17:30
55 min
Cathrine Nyhus

 Kids 8-12 år

Kids 8-12 år

26.09.2017 kl. 18:00
Julie Dramstad

Booke

26.09.2017 kl. 18:00
55 min
Julie Dramstad

 Senior Sal

Senior Sal

20.09.2017 kl. 10:30
Julie Dramstad

Booke

20.09.2017 kl. 10:30
55 min
Julie Dramstad

 Ladies Night

Ladies Night

21.09.2017 kl. 18:50
Camilla Wagner

Booke

21.09.2017 kl. 18:50
55 min
Camilla Wagner

 Lunsj og foredrag

Lunsj og foredrag

22.09.2017 kl. 11:15

Booke

22.09.2017 kl. 11:15
75 min

 Yoga Infusion Workshop

Yoga Infusion Workshop

24.09.2017 kl. 17:00
Kirsti Andresen

Booke

24.09.2017 kl. 17:00
30 min
Kirsti Andresen

 Sykkel

Sykkel

25.09.2017 kl. 17:40
Stine Bugge

Booke

25.09.2017 kl. 17:40
45 min
Stine Bugge

 Step Cardio Intervall

Step Cardio Intervall

26.09.2017 kl. 18:00
Marte Paulsen

Booke

26.09.2017 kl. 18:00
55 min
Marte Paulsen

 Kids 4-8 år

Kids 4-8 år

20.09.2017 kl. 18:00
Kristoffer Ruud

Booke

20.09.2017 kl. 18:00
55 min
Kristoffer Ruud

 X-Fit

X-Fit

21.09.2017 kl. 19:05
Julie Dramstad

Booke

21.09.2017 kl. 19:05
55 min
Julie Dramstad

 Helgero

Helgero

22.09.2017 kl. 17:30
Ann-Kristin Enerud-Ekeli

Booke

22.09.2017 kl. 17:30
75 min
Ann-Kristin Enerud-Ekeli

 Yin Bliss

Yin Bliss

24.09.2017 kl. 18:00

Booke

24.09.2017 kl. 18:00
90 min

 Styrke

Styrke

25.09.2017 kl. 18:30
Stine Bugge

Booke

25.09.2017 kl. 18:30
40 min
Stine Bugge

 Sykkel

Sykkel

26.09.2017 kl. 18:30
Kjell Ivar Bjørnstad

Booke

26.09.2017 kl. 18:30
45 min
Kjell Ivar Bjørnstad

 Oppvarming

Oppvarming

20.09.2017 kl. 18:00

Booke

20.09.2017 kl. 18:00
10 min

 X-Fit Performance

X-Fit Performance

22.09.2017 kl. 17:30
Camilla Wagner

Booke

22.09.2017 kl. 17:30
55 min
Camilla Wagner

 X-Fit

X-Fit

25.09.2017 kl. 19:15
Marte Paulsen

Booke

25.09.2017 kl. 19:15
55 min
Marte Paulsen

 Yin Yoga small group - Egen påmelding

Yin Yoga small group - Egen påmelding

26.09.2017 kl. 19:00
Vigdis Pettersen

Booke

26.09.2017 kl. 19:00
75 min
Vigdis Pettersen

 Sirkel

Sirkel

20.09.2017 kl. 18:10

Booke

20.09.2017 kl. 18:10
30 min

 Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga

25.09.2017 kl. 19:45
Kirsti Andresen

Booke

25.09.2017 kl. 19:45
75 min
Kirsti Andresen

 Performance

Performance

26.09.2017 kl. 19:30
Rino Berg

Booke

26.09.2017 kl. 19:30
55 min
Rino Berg

 Afro

Afro

20.09.2017 kl. 18:40

Booke

20.09.2017 kl. 18:40
30 min

 Sykkel Polar Intervall makspulstest

Sykkel Polar Intervall makspulstest

20.09.2017 kl. 19:00
Hans-Harald Hageberg

Booke

20.09.2017 kl. 19:00
55 min
Hans-Harald Hageberg

 Cardio Intervall

Cardio Intervall

20.09.2017 kl. 19:10

Booke

20.09.2017 kl. 19:10
20 min

 Zumba

Zumba

20.09.2017 kl. 19:30

Booke

20.09.2017 kl. 19:30
30 min

 Pump it up!

Pump it up!

20.09.2017 kl. 20:00

Booke

20.09.2017 kl. 20:00
30 min

 Avspenning

Avspenning

20.09.2017 kl. 20:30

Booke

20.09.2017 kl. 20:30
30 min